sâmbătă, 6 octombrie 2012

Cele mai recente date Twitter: 60% din utilizatori acceseaza reteaua sociala de pe dispozitive mobile

60% din utilizatorii Twitter acceseaza platforma de microblogging de pe dispozitive mobile. Pe zi sunt generate mai mult de 400 de milioane de tweets. Tweets promovate au o rata de angajament intre 1 si 3%. Acestea sunt cele mai recente date despre Twitter, facute publice de reprezentantii retelei sociale.

Te zi, pe Twitter sunt publicate peste 400 de milioane de tweets.


La doar cateva ore dupa ce Twitter a anuntat lansarea unei noi functionalitati pentru branduri, care le va permite incorporarea in tweets a sondajelor, la Advertising Week (Saptamana publicitatii) din New York, reprezentantii platformei de microblogging au prezentat si cateva statistici de ultima ora ale retelei sociale. Aceste date, spun ei, arata ca Twitter este cea mai buna platforma pentru publicitate online, iar rezultatele de marketing sunt mai bune decat pe orice alta platforma.

Citeste si "Jurnalism si social media: 28% dintre jurnalistii din Marea Britanie 'nu pot lucra fara social media'"


Astfel, conform datelor prezentate, a fost nevoie de trei ani, doua luni, si o zi pentru ca Twitter sa ajunga la un miliard de tweets. Acum sunt publicate un miliard de tweets la fiecare doua zile si jumatate.

Peste 50% din totalul utilizatorilor Twitter urmaresc mai mult de sase marci, iar unul din motivele pentru care utilizatorii urmaresc companiile este de a profita de reducerile sau gratuitatile oferite prin reteaua sociala, dar si pentru acces la continut exclusiv.

sursa: cnet
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: