luni, 8 octombrie 2012

Cum va dezabonati de la stirile publicate de o companie pe Facebook? Trebuie sa dati Unlike paginii. Iata cum!

Daca ati dat Like unei paginii Facebook, pentru a beneficia de o promotie sau din orice alt motiv, si va intrebati cum va puteti dezabona de la stirile publicate de acea companie pe reteaua sociala, trebuie sa stiti ca   trebuie doar sa dati UnLike paginii Facebook respective. Iata cum!

Va puteti dezabona de la stirile publicate de o pagina Facebook printr-un UnLike



Daca ati ajuns sa regretati, din orice motiv, un Like date unei paginii Facebook, nu disperati. Solutia pentru a va dezabona de la stirile publicate de acea pagina este simpla si intreg procesul dureaza foarte putin! In acest sens, aveti doua variante.

Citeste si "Social media marketing: de ce se "despart" consumatorii de brand-uri"

Direct din fluxul de stiri (news feed-ul) de pe pagina principala Facebook


Puteti sa va dezabonati de la stirile publicate de o pagina Facebook printr-un simplu UnLike dat din fluxul de stiri

Daca vedeti in fluxul de stiri o postare de la o companie de la care nu vreti sa mai primiti stiri, deschideti meniul drop-down (apasand pe butonul care arata ca o sageata orientata in jos) si selectati optiunea "Hide...". Stirea dispare si, in locul ei, sunt afisate trei optiuni: de a reveni asupra actiunii anterioare si afisa din nou stirea, de a ascunde toate stirile publicate de acea pagina Facebook, sau de a da UnLike pagijnii respective si a va dezabona de la stirile publicate de compania respectiva. Alegeti optiunea UnLike si nu veti mai vedea nici o postare de la acea companie.

Citeste si "7 trucuri avansate de control al contului Facebook"

Din pagina Facebook a companiei


Puteti sa dati UnLike unei companii de pe pagina Facebook a acesteia

O alta varianta pentru a va dezabona de la stirile publicate de o pagina Facebook este sa dati UnLike companiei din pagina de pe reteaua sociala. Puteti ajunge pe pagina Facebook a companiei dand click pe numele acesteia din dreptul mesajului afisat in fluxul de stiri sau folosind motorul de cautare al Facebook. Puteti, de asemenea, sa urmati un link catre acea pagina. Dupa ce ati ajuns pe pagina companiei de la care vreti sa va dezabonati, sub imaginea de coperta apasati butonul "Liked" si, din meniul drop-down care se deschide, alegeti optiunea "UnLike". Nu veti mai vedea stiri publicate de pagina respectiva.

Ati dat UnLike unei pagini Facebook pana acum? De ce?
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: