luni, 10 septembrie 2012

Lansarea iPhone 5: colectia zvonurilor aparute

Apple va lansa, cel mai probabil, iPhone 5 in cadrul conferintei anuntate pentru 12 septembrie, iar precomenzile sunt de asteptat sa inceapa in aceeasi zi. Cu doua zile inaintea evenimentului, va invit sa trecem in revista ce zvonuri au aparut cu privire la iPhone 5.

In doua zile Apple va lansa noua generatie de smartphones iPhone 5



Expertii din industrie sunt de acord ca lansarea modelului de anul acesta este lansarea iPhone cea mai mult anticipata si ca Apple va inregistra vanzari record, mai ales in perioada sarbatorilor.

IPhone 4S a fost anuntat pe 4 octombrie 2011. In ciuda noilor sale caracteristici si imbunatatiri, 4S nu si-a multumit cu adevarat fanii, care se asteptau la o forma cu totul noua, un ecran mai mare, 4G etc. Acum fanii asteapta de la Apple sa dezvaluie noul iPhone.

Citeste si "Verdict in procesul patentelor dintre Apple si Samsung"


Se va numi generatia 6 de iPhone "iPhone 5"?


Dacă detineti iPhone 4S, detineti deja a cincea generatie iPhone. Apple a lansat dispozitivul iPhone original, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4 si iPhone 4S. Dispozitivul a carui lansare este asteptata sa aiba loc pe 12 septembrie 2012 este deci generatia 6 a iPhone.
Reflexia cifrelor 1 si 2 sugereaza forma cifrei 5
Reflexia numarului 12 (data evenimentului) sugereaza forma cifrei 5. Sa fie felul Apple de a sugera ca va lansa iPhone 5?

Apple ar putea numi dispozitivul lansat anul acesta "iPhone 5", de dragul claritatii, sau ar putea sa procedeze ca in cazul iPad (generatia a treia) si sa il numeasca doar "noul iPhone".

Un look nou


La lansarea iPhone 4S toata lumea astepta un aspect nou, insa toate imbunatatirile au fost facute "sub capota". In acest an, se pare ca lucrurile vor sta altfel. Zvonurile anunta un makeover complet al dispozitivului. Telefonul ar putea sa aiba un backplate metalic. Nou look ar trebui sa imbunatateasca drastic durabilitatea iPhone si rezistenta la zgarieturi.

Designul iPhone 5 ii va conferi mai multa protectie telefonului


De asemenea, se asteapta ca iPhone 5 sa fie mai subtire si mai inalt. Zvonurile spun ca va fi de doar 7,6 mm grosime, ceea ce l-ar face mai subtire decat smartphone-uri precum Samsung Galaxy S3 si HTC One S. Ar fi, de asemenea, mai subtire cu aproape 2 mm fata de iPhone 4S.

Ecranul va fi mai mare


Pentru prima data, Apple ar putea sa aleaga un ecran mai mare pentru iPhone


Pentru prima data de la lansare, se asteapta ca Apple sa renunte la display-ul de 3,5 inch. Zvonurile arata ca iPhone 5 va avea un ecran de 4 inch, 16:9. In esenta, aspectul actual al iOS ar fi intins.

Ecranul va fi in continuare de calitate Retina.

Va fi lansat cu iOS 6


Apple va lansa noua generatie iPhone impreuna cu noua versiune a sistemului de operare pentru dispozitive mobile, iOS. iOS 6 anunta peste 200 de imbunatatiri, printre care o noua aplicatie Maps, caracteristici imbunatatite Siri si integrarea Facebook.

Va functiona pe tehnologie 4G LTE


Ca si noua generatie iPad lansata la inceputul acestui an, iPhone 5 este asteptat sa sustina viteze de banda care sa rivalizeze cu conexiunea DSL pe care o au utilizatorii acasa. Dezavantajul LTE este ca are nevoie de multa putere din baterie. Acest lucru intareste zvonurile conform caruia ecranul va fi mai mare, de 4 inch, deoarece ar permite lansarea cu o baterie mai mare.

Bateria va fi mai subtire si mai lunga


Pentru a putea rula pe tehnologie LTE, se pare ca iPhone 5 va avea o baterie de 3.8V, 5.4WHr cu o capacitate de 1440 mAh. Bateria nu va avea insa o autonomie mai mare.

iPhone 5 va fi mai rapid


Procesorul cu care va fi lansat iPhone 5 se presupune ca va fi A5X, acelasi cu cel care este instalat in a treia generatie de iPad, sau un cip A6 cu totul nou. Aceasta ar putea avea tehnologie NFC.

Passbook va fi o extensie digitală de portofelul dumneavoastră în iOS 6


Anumite zvonuri au afirmat ca iPhone 5 va include Near Field Communications (NFC), tehnologie pentru procesarea platilor prin telefonul mobil, dar trebuie mentionat ca aceleasi zvonuri au aparut si despre 4S.

Apple a introdus o aplicatie numita Passbook in iOS 6. Comerciantii pot face un parteneriat cu Apple pentru a produce cupoane si carduri de recompense disponibile in format digital in passbook, care va functiona ca un portofel virtual.

Se va renunta la conectorul de andocare de 30 de pini


Conectorul dock al iPhone va arata ca un port micro-USB


iPhone 5 este asteptat sa fie dotat cu un conector dock micro, care va avea, probabil, 8 pini. Se vehiculeaza ca aceasta va arata ca un port micro-USB si cablul de sincronizare va putea fi conectat in orice orientare.

Probabil va avea un nano-SIM


Pentru iPhone s-a testat un nano-SIMi, in perspectiva lansarii din aceasta toamna. Un nano-SIM este cu 40% mai mic decat micro-SIM-urile, si masoara 2,3 mm latime cu 8,8 mm inaltime.

T-Mobile nu va face parteneriat cu Apple


T-mobile este singurul jucator major de pe piata providerilor de telefonie mobila ramas fara iPhone, deoarece reteaua sa nu poate sustine pana in prezent tehnologia 3G si, cu atat mai putin, LTE. Vestea buna este ca Apple a incheiat un parteneriat cu mai multi furnizori locali, pentru a asigura iPhone o cat mai buna penetrare a pietei.

iPhone va avea o camera imbunatatita


Cu excepția primului iPhone si iPhone 3G, fiecare noua generatie iPhone a avut o camera mai buna decat versiunea precedenta. Este asteptat deci ca iPhone 5 sa fie lansat cu o camera si mai buna, care probabil va avea 8 megapixeli.

Zvonurile anunta reasezarea camerei frontale a iPhone, folosita printre altele pentru FaceTime, pe casca.

Afla pretul probabil la care va fi lansat iPhone 5!



sursa: Cult of Mac
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: