vineri, 7 septembrie 2012

Reddit a ajuns la 3,4 miliarde vizualizari in luna august

Reddit a anuntat prin intermediul Twitter ca a avut peste 3,4 miliarde de vizualizari pe luna august. Acest numar reprezinta o crestere de aproximativ 8,8% fata de luna precedenta, cand popularul site de stiri despre social media a depasit 3,1 miliarde de vizualizari.





Reddit a vazut, de asemenea, o crestere a numarului de vizitatori unici. In iulie 2012, compania a raportat 39,5 milioane de unici. Pentru august, numarul vizitatorilor unici a urcat la 42,9 milioane, cu aproximativ 8,6% mai mult decat in luna precedenta.

Citeste si "Reddit aduce mai mult trafic referral decat Pinterest"


Cresterea in trafic poate fi pusa in seama sesiunii "Ask Me Anything" a presedintelui SUA Barack Obama, sustinuta pe august. Aceasta a generat 1,6 milioane de unici in ziua evenimentului si inca 1,2 milioane in ziua urmatoare.

Singurul indicator care nu a vazut o crestere semnificativa in luna august a fost timpul mediu petrecut de utilizatori in cadrul unei vizite pe site (time on site). In iulie valoarea acestuia era de 17 minute, 28 de secunde, in timp ce in luna august s-a inregistrat o valoare de 17 minute si 29 de secunde.

sursa: Mashable
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: