duminică, 9 septembrie 2012

Facebook: "Nu avem planuri de a intra in curand pe piata din China"

Un reprezentant Facebook a declarat in cadrul unei conferinte de social media din Hong Kong ca nu exista planuri pentru reteaua sociala de a intra pe piata din China. Aceasta declaratie vrea sa puna punct zvonurilor tot mai frecvente conform carora Facebook si-ar pregati lansarea in China, o piata care se estimeaza ca are 538 de utilizatori de internet.


Facebook este blocata in China de catre guvern



Directorul Facebook pentru Asia de Nord, Jayne Leung, a declarat in cadrul conferintei din Hong Kong ca reteaua sociala nu va fi lansata in viitorul apropiat in China, a anuntat pe Twitter Karen Poh, editor la Meld Magazine.



Această declaratie vine la aproape un an dupa ce Mark Zuckerberg si-a exprimat sentimente similare. Desigur, la acea data Mark Zuckerberg a declarat si ca Facebook nu va face o oferta pentru bursa.

Facebook, care a depasit 950 milioane utilizatori, este blocata in China de catre guvernul chinez inca din 2008, an in care reteaua sociala avea "doar" 100 de milioane de utilizatori.

Citeste si "83 de milioane de conturi Facebook sunt false"


Se estimeaza ca in China sunt mai mult de 538 de milioane de utilizatori online, dintr-un total al populatiei de 1,34 de miliarde de oameni.

sursa: CNET News
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: