vineri, 10 august 2012

Din seria "Cercetatorii britanici spun lucruri traznite": daca nu ai cont pe Facebook... esti psihopat!

Cercetatorii britanici vara nu dorm. Si asta se simte. Suiti pe scaunul lui Iantu, usor timorati dar cu o privire pungasa, au mai facut publica o descoperire: se pare ca, daca nu ai cont Facebook, esti... psihopat! Dar sa aflam detaliile.


Unii psihologi considera ca lipsa unui cont Facebook poate indica grave probleme psihologice



Cu peste 955 de milioane de utilizatori activi lunar, Facebook este cea mai mare retea sociala, iar predictiile o plaseaza la un miliard de utilizatori in luna august (asta daca ignoram cele 83 de milioane de conturi Facebook false).

Avantajele prezentei pe Facebook sunt clare. De la socializare si pana la gasirea mai facila a unui loc de munca, reteaua sociala are ce sa ofere fiecarui utilizator. Acum, insa, exista un motiv si mai convingator pentru prezenta pe Facebook: daca nu ai cont pe reteaua sociala, esti psihopat, spun unii psihologi.

Conform The Daily Mail, angajatorii considera ca daca un aplicant nu are cont Facebook atunci e posibil ca acesta sa fi fost sters din cauza unor probleme grave, iar acest lucru ii va afecta sansele de a gasi un loc de munca. Mai mult, conform psihologului Christopher Moeller, "internetul a devenit o parte naturala a vietii”. In aceste conditii, lipsa unui cont pe retelele sociale, prin care persoana sa interactioneze cu prietenii, poate indica o problema psihologica a individului.

Der Taggspiegel face si argumentul ca, atat suspectul pentru crimele de la teatrul Aurora, cat si autorul masacrului din Norvegia, Anders Behring Breivik, nu aveau cont pe Facebook. Publicatia germana merge chiar pana la a-i considera pe cei fara cont pe Facebook ca posibili criminali in masa.

Romania, o tara de criminali in serie, prietenii tai, niste nenorociti


Un calcul simplu, pentru amuzament: daca Romania are 22 de milioane de locuitori, din care aproximativ 5 milioane au cont pe Facebook... 17 milioane de romani sunt psihopati si criminali in serie. SOC SI GROAZA, BREAKING NEWS!

Cati dintre voi sunteti psihopati? Pardon, nu aveti cont pe Facebook?
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

1 comentarii:

  1. Da, dar dintre romani putem considera asa: 3 milioane nu au posibilitati financiare , 5 milioane sunt batrani , 3 milioane nu au timp , 5 milioane au cont pe facebook... din astea suntem 16 milioane, tara se estimeaza defapt la 19 milioane de locuitori , 3 milioane fiind plecati din tara . acum asta e , avem 3 milioane de nebuni in tara, daia suntem o tara saraca...

    RăspundețiȘtergere