vineri, 3 august 2012

Utilizatorii Bing pot da tag prietenilor de pe Facebook in search

Bing devine tot mai social. La putin timp dupa introducerea barii sociale in fereastra de cautare, motorul de cautare a inclus datele din Foursquare in rezultate. Acum, Bing a mers un pas mai departe si a implementat o noua functionalitate ce permite utilizatorilor sa tag-uiasca prietenii din Facebook direct din fereastra de cautare.

Utilizatorii Bing pot da tag prietenilor din Facebook direct din pagina de cautare



Aceasta functionalitate va permite utilizatorilor, conform reprezentantilor Bing, sa distribuie prietenilor cele mai interesante rezultate la cautari sau sa le ceara sfatul despre o pagina gasita. Altfel spus, va permite o mai buna accesare a intelepciunii comune a retelelor sociale.

Citeste si "Razboiul motoarelor de cautare: Google si Bing, egalitate din punct de vedere al satisfactiei utilizatorilor"


De exemplu, aceasta functionalitate permite distribuirea rezultatelor cautarii unor hoteluri, cafenele, baruri etc pentru a cere sfatul prietenilor. Sau puteti stabili un loc de intalnire tag-uid prietenii in rezultatul cautarii locului.

Bing a decis sa limiteze numarul de persoane care pot fi tag-uite in rezultatul unui search. In acest moment limita impusa este de cinci prieteni.

Reprezentantii Bing au declarat ca acorda o foarte mare atentie problemelor legate de securitatea informatiilor personale. Inainte de a posta ceva pe Timeline, Bing va cere permisiunea utilizatorilor.



sursa: Search Engine Watch
Ti-a placut articolul?

Primeste articolele zilnic, prin email!

Urmareste-ma!

0 comentarii:

Comenteaza prin Blogger: